(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Bulgur s omáčkou
Potřebné ingredience
asi 150 g bulguru pro 2 osoby
jarní cibulka
rajský protlak
olivový olej
oregano
cuketa
česnek
sůl
Postup přípravy
Bulgur dáme vařit do osolené vody po dobu 10-12 min. Poměr vody musí být min. 3x více než bulguru. Po uvaření necháme bulgur dojít, dokud si nevsákne všechnu vodu.
Na olivovém oleji osmažíme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme pokrájenou cuketu osolíme, trochu podlijeme vodou a necháme podusit. Po změknutí cukety do 5 min přidáme rajský protlak, oregano a prolisovaný česnek.
Na olivovém oleji osmažíme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme pokrájenou cuketu osolíme, trochu podlijeme vodou a necháme podusit. Po změknutí cukety do 5 min přidáme rajský protlak, oregano a prolisovaný česnek.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé